"Тепер РФ використовує лише масовані атаки": Жданов попередив про новий обстріл


Різниця між поставками та потребами в ракетах у РФ зростає. Тому окупанти здійснюють поодинокі, але масовані обстріли території України.

Не варто рахувати російські ракети, адже у них їх ще дуже багато. Крім запасів, які використовує країна-агресор РФ для обстрілів України, у Росії збільшили потужності виробництва нових ракет .

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму ютуб-каналі. Він зазначає, що Росія клепає нові ракети у три робочі зміни, щоб поповнити запаси.

"Їх (ракет – ред.) там ще дуже багато. Сказати точно не може ніхто: ні розвідка НАТО, ні наша. Тому що вони там мають і запаси Радянського Союзу і те, що виготовляла РФ - раніше і зараз. Виробництва в Росії працюють у три зміни та клепають ці ракети", – розповів Жданов.

Однак різниця між поставками та потребами зростає, зазначає експерт. Тому в РФ зменшується кількість запасів. Через це країна-агресор здійснює поодинокі, але масові обстріли території України.

"Тому ми зараз спостерігаємо більш рідкісні ракетні обстріли. Тепер Росія використовує лише масовані ракетні удари. А тому РФ може виготовляти ракети та накопичувати. До речі, завтра (28 листопада – ред.) буде відомо, чи вони накопичили ракети для масованих обстрілів", – пояснив Жданов.


Теги статті: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариракетиобстрілиЖданов Олег
Останні новини