Трампа взяли під варту та завели до будівлі суду для винесення звинувачень


У вівторок, 4 квітня, у США було заарештовано колишнього президента Дональда Трампа. Зараз він чекає, доки його доставлять до зали суду, де йому висунуть звинувачення.

Про це повідомляє CNN . Перед арештом Трамп прибув до офісу окружного прокурора Манхеттена – саме там він перебуває під вартою.

"Очікується, що після арешту на Трампа не одягнуть кайданки, оскільки він залишатиметься під постійним захистом правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

Також у 45 президента США мають взяти відбитки пальців, хоча поки невідомо, чи робитимуть його фото під арештом (mugshot).

Перед арештом Дональд Трамп опублікував пост у своїй соцмережі TruthSocial.

"Направляюсь до будівлі суду на Нижньому Манхеттені. Це здається таким сюрреалістичним - вау, вони збираються заарештувати мене. Не можу повірити, що це відбувається в Америці", - написав він.

Це справді історичний момент в історії США, адже Трамп може стати першим чи колишнім президентом Штатів, якому буде пред’явлено кримінальне звинувачення.

Тим часом у Білому домі заявили, що вони готові до заворушень через суд над Трампом. Там також додали, що нинішнього лідера США Джо Байдена звинувачення Трампу в Нью-Йорку "не цікавить".


Теги статті: АрестарештСШАНью-ЙоркТрамп ДональдСуд
Останні новини