У якому раунді Усик нокаутує Дюбуа: букмекери дали прогноз на бій


Об’єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (20-0, 13 КО) має найбільші шанси нокаутувати Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО) у шостому раунді поєдинку, який відбудеться 26 серпня у польському місті Вроцлав. При цьому, вірогідно, бій завершиться у відрізку з п’ятого по сьомий раунд.

Такого висновку дійшли аналітики, які продовжують ділитися своїми прогнозами на майбутній поєдинок. На те, що Усик достроково завершить його в п’ятому раунді, можна зробити ставку з коефіцієнтом 10,00.

Нокаут від українського чемпіона у п’ятому чи сьомому раунді оцінюється котируванням 11,00. Показники на те, що британець впаде і не зможе піднятися з настилу рингу в четвертій чи восьмій трихвилинці, досягають рівня 13,00. Індекс 15,00 пропонується на завершення бою нокаутуючим ударом Усика в третьому раунді.

Найменш ймовірним вважається дострокова перемога українського чемпіона у 12-му раунді (46,00). Зазначимо, що загалом на те, що бій не пройде всю дистанцію, пропонується котирування 1,33.

Нагадаємо, напередодні поєдинку британець дав зухвалу обіцянку. У разі перемоги над суперником українець сподівається провести бій за звання абсолютного чемпіона світу з Тайсоном Ф’юрі (33-0-1, 24 КО), якому Усик зробив несподіваний комплімент. Сам Тайсон спокійно висловився про Олександра та зрив бою 26 квітня.

Саудівська Аравія має намір організувати бої Усик – Ф’юрі та Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) – Деонтей Вайлдер (43-2-1, 42 КО) в один вечір. У ЗМІ було опубліковано гонорари боксерів за грандіозне шоу. При цьому Ентоні вже підтвердив свій поєдинок проти Деонтея.

Відомий російський промоутер Володимир Хрюнов побажав Усику поразки у бою з Дюбуа. Сам британець розповів про страх, який побачив у очах українця під час дуелі поглядів. Також стало відомо про "жахливий табір" Олександра перед поєдинком.

Окрім того, у нашого співвітчизника з’явилася ефектна прихильниця у Британії. А Тайсон Ф’юрі накинувся на українця зі приниженнями та погрозами. Зі свого боку наш боксер висміяв Циганського короля за поєдинок проти Френсіса Нганну.


Теги статті: ПольщаПольшаВроцлавБукмекерыУкраїнаУкраинаДюбуа ДаниэльУсик АлександрБоксерыбоксер
Останні новини