Залужний висловився про зміну підходів ведення війни для перемоги над РФ


Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний відзначив роль новітніх технологій у веденні бойових дій та отриманні переваги над противником.

Про це стало відомо із статті українського полководця для CNN.

У матеріалі Залужний зокрема висловив своє бачення важливих змін у підходах до ведення війни, а також визначив головні завдання на поточний рік для Сил оборони.

"Переконаний, щоб перемогти противника, ми повинні бути мобільнішими у тактиці та засобах. Використовувати наш унікальний досвід ведення бойових дій і шукати нові здібності та шляхи отримання переваги", - підкреслив генерал.

За словами Залужного, у цьому контексті технології мають "безперечну перевагу в порівнянні з традицією". Так, вони дозволяють збільшити кількість безконтактних бойових дій. А це, своєю чергою, дозволяє знизити рівень втрат.

"Упевнений, що майбутнє – за найновішими технологіями, завдяки яким Збройні Сили України зможуть проводити ефективні операції", – наголошує генерал.

Також Залужний додає, що це "те, над чим ми в Генеральному штабі довго працюємо, щоб докорінно змінити стратегічні підходи, саму філософію підготовки та ухвалення військово-політичних рішень".


Теги статті: Генштаб ВСУНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУЗалужный ВалерийЗалужный
Останні новини