Мер Києва показав Боррелю наслідки ранкової російської атаки на столицю


Мер столиці України Віталій Кличко зустрівся в Києві з Високим представником ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки, віцепрезидентом Єврокомісії Жозепом Боррелем.

Кличко показав йому наслідки ранкової російської атаки на Київ та наголосив на гострій потребі подальшої допомоги Україні системами ППО, озброєнням і боєприпасами. 

Про це мер столиці повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Зустрівся з Високим представником ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки, віцепрезидентом Єврокомісії Жозепом Боррелем, який перебуває в Києві. Та показав йому наслідки ранкової російської атаки на столицю України. Побували біля будинку в Голосіївському районі, де пошкоджені кілька поверхів 18-поверхового житлового будинку. Тут загинули четверо мирних киян та майже 40 людей постраждали", – зазначив мер Києва. 

"У спілкуванні з паном Боррелем я наголосив на гострій потребі в подальшій допомозі Україні – системами ППО, озброєнням, боєприпасами. Оскільки Росія продовжує варварські обстрілювати цивільну інфраструктуру і житло українців, вбивати мирних людей. І агресор сам не зупиниться. Партнери повинні розуміти всю серйозність моменту. І для мирного майбутнього Європи в тому числі", – написав Віталій Кличко.

Жозеп Боррель запевнив, що ЄС продовжить підтримувати та допомагати Україні.
Теги статті: Напад Росії на УкраїнуЖозеп БоррельБоррель ЖозепКличко ВиталийКличкоВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариКиївКиев
Останні новини