У дитячому садку Вроцлава 2-річна дівчинка з України отримала опік 2-го ступеня


Все сталося ще 9 лютого, але тільки зараз батьки вирішили оприлюднити.

«Близько 9 ранку батько відвіз Соломію до Kids@Co на вул. Wszystkich Świętych. Близько 11:53 вихователька зателефонувала з телефону директора та повідомила, що щось трапилося, треба приїхати та що вони викликали швидку. Через 10-15 хв. ми були на місці у машині швидкої допомоги. У моєї доньки вже були червоні ноги та сіднички. Шкіра на ногах облазила, з’явилися пухирі. У садку сказали, що вона накакала, тому її відвели в душ, помили та побачили, що у неї червоніють ноги», — написала мати дівчинки в інстаграмі.

Бригада швидкої допомоги доправила 2-річну дівчинку та її батьків до лікарні на вул. Боровскій. «Там доньці обробили опіки, зрізали пошкоджену шкіру та перев’язали ноги. Ми провели у лікарні 15 днів. За цей час під загальним наркозом 4 рази змінювали пов’язки та зрізали шкіру, що омертвіла. Моїй дочці дали величезну кількість знеболювальних та антибіотиків. На руках майже залишалося місця нових ін’єкцій. Тому на деякий час лікарі вирішили поставити катетер у шию. Перший тиждень Соломія пересувалась з болем і 2 тижні не могла ходити. Лікарі сказали, що це опік другого ступеня з пошкодженням 18% тіла, причина невідома. Це міг бути термічний опік, але не виключили, що може бути хімічним», — повідомила мати.

У справі ведеться розгляд, звинувачення нікому не висунуто. Батьки дівчинки стверджують, що керівництво дитсадка не пояснило, як стався нещасний випадок. Керівництво KIDS&Co виступило із заявою з цього приводу.


Теги статті: УкраинцыУкраїнціопікиОжогиДитячий садочокДетский садДітиДетиІнцидентИнцидентВроцлавПольщаПольша
Останні новини