У ВМС ЗСУ підтвердили ураження складів із БК поблизу окупованого Маріуполя


У Військово-морських силах Збройних сил України підтвердили знищення російських складів із боєприпасами поблизу тимчасово окупованого Маріуполя. Ракетного удару по цих об’єктах захисники завдали в ніч з 12 на 13 вересня.

Внаслідок атаки було знищено не лише тонни боєприпасів, які окупанти накопичували для ударів по контрольованій Україною території, а й інфраструктуру сховищ. Про це зазначається у повідомленні ВМС ЗСУ від 17 вересня.

"Нещодавно підрозділи Військово-морських Сил Збройних сил України здійснили ракетний удар по виявлених розвідкою важливих складах боєприпасів поблизу тимчасово окупованого Маріуполя. За підтвердженими даними, внаслідок удару було знищено як інфраструктуру сховищ, так і тонни боєприпасів, які вороги накопичували для використання на території України", – зазначили у Військово-морських силах.

Також там запевнили, що воїни з лав ВМС разом з побратимами з підрозділів інших складових Сил оборони продовжують знищувати російських загарбників як на землі, так і в морі, і в повітрі.


Теги статті: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариокупаціяОккупацияМаріупольМариупольВМС ВСУ
Останні новини