Мобілізація в Україні: 6500 добровольців долучається до лав ЗСУ щомісяця


Щомісяця до лав Сил оборони України через рекрутингові центри приєднується близько 6,5 тисяч добровольців. В Україні вже відкрито 38 центрів рекрутингу.

Про це повідомив представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець під час відкриття ще одного такого центру в Черкасах у п’ятницю, 20 вересня, як зазначили на сайті відомства. З його слів, понад 17 тисяч українців звернулися до рекрутингових центрів та отримали професійну консультацію.

Бежевець додав, що показники рекрутингу в Сили оборони з кожним місяцем зростають.

"У середньому щомісяця по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. Люди є основою Сил оборони, і Центр надає можливість приєднатися до їх лав. Наші рекрутери готові надавати консультації та допомагати кожному знайти своє місце в армії," – заявив представник Міноборони.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко відзначив, що Центр рекрутингу української армії відкрито в місті для залучення до Сил оборони вмотивованих та патріотично налаштованих громадян.

Він підкреслив, що в Центрі та навколо нього не роздаватимуть повістки – це прямо заборонено нормативними документами. Громадянам доступно понад 10 тисяч вакансій, включаючи кухарів, ремонтників, юристів, операторів БПЛА, медиків та інші професії.

Рекрутуватися можна до всіх Сил оборони, включаючи ЗСУ, Національну Гвардію України, Службу безпеки України, Державну прикордонну службу України та інші.


Теги статті: МобилизацияМобілізаціяНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМинобороныМіноборониБежевец Алексей
Останні новини