Ситуація на фронті: Протягом минулої доби сталося 154 бойових зіткнення


Протягом минулої доби, 24 вересня, на фронті сталося 154 бойових зіткнення. На багатьох напрямках ворог залучав авіацію.

Про це повідомляється в Facebook Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ).

"За минулу добу авіація, ракетні війська й артилерія Сил оборони уразили два ворожі пункти управління, 20 районів зосередження особового складу, три засоби ППО та одну артилерійську систему противника", - зазначає Генштаб.

Ситуація на напрямках

На Харківському напрямку росіяни тричі намагалися штурмувати поблизу Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулось 12 ворожих атак. Сили оборони успішно відбили штурмові дії противника неподалік Синьківки, Андріївки, Кругляківки, Піщаного, Стельмахівки та Лозової.

На Лиманському напрямку росіяни атакували 22 рази поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Греківки, Невського, Торського, Макіївки, Новосадового та Зарічного.

На Сіверському напрямку ворог тричі атакував поблизу Верхньокам’янського та Білогорівки.

На Краматорському напрямку росіяни атакували десять разів у районах Калинівки, Миньківки, Ступочок та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 12 атак у бік Торецька, Щербинівки та поблизу Нью-Йорка.

На Покровському напрямку відбито 25 штурмових і наступальних дій агресора в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьке, Красний Яр, Новогродівка, Миколаївка, Маринівка та Зелене Поле. Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована поблизу Новоторецького.

На Курахівському напрямку росіяни атакували 20 разів. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед у районі Георгіївки та Цукуриного.

На Времівському напрямку росіяни здійснили вісім штурмів наших позицій у районах Вугледара, Катеринівки, Водяного та Павлівки. Ворог активно використовував бомбардувальну авіацію для ударів на цьому напрямку.

На Придніпровському напрямку ворог тричі намагався витіснити підрозділи Сил оборони зі займаних позицій.


Теги статті: ЗСУВСУГенштаб ВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна
Останні новини