На Львівщині чоловік не з’явився до ТЦК після отримання бойової повістки


Ще один випадок, коли чоловік не прийшов до ТЦК після бойової повістки, стався на Львівщині. За це його суворо покарали.

Про це інформує Львівська обласна прокуратура. Вказується, що мешканця Самбірщини засуджено до 3 років позбавлення волі.

"За публічного обвинувачення Самбірської окружної прокуратури 51-річного мешканця району визнано винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації. Йому призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі", – ідеться в повідомленні прокуратури.

У суді було доведено, що обвинувачений визнаний придатним за станом здоров’я для проходження військової служби, що підтверджується висновком військово-лікарської комісії. Того ж дня йому була вручена повістка, згідно з якою він мав з’явитися на відправку у військову частину.

У подальшому чоловік без поважної причини не з’явився до територіального центру комплектування та соціальної підтримки для проходження служби у лавах Збройних сил України. Таким чином, військовозобов’язаний порушив вимоги чинного законодавства та ухилився від військового призову.


Теги статті: СудТЦКповісткиповесткиЛьвовская областьЛьвівська область
Останні новини