Київська ОВА розповіла про наслідки російської атаки


Росія знову завдала удару по Київщині за допомогою дронів-камікадзе. В області були задіяні сили ППО, проте, на жаль, уламки збитих об’єктів пошкодили приватні будинки, господарські та адміністративні будівлі.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає пресслужба КОВА. Мешканців регіону закликали не ігнорувати повітряну тривогу.

"Вночі Київщина зазнала атаки ударними БпЛА. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі були знищені. Уражень об’єктів критичної чи житлової інфраструктури не сталося. Постраждалих немає. Наразі зафіксовано уламки збитих цілей у чотирьох районах", – зазначив Кравченко.

За словами голови Київської ОВА, через падіння уламків збитих цілей в одному з населених пунктів було пошкоджено шість приватних будинків та господарські й адміністративні будівлі. Пошкодження є незначними, вибито вікна.

В іншому районі постраждав дах ангару приватного підприємства. Також зафіксовано падіння уламків на території пожежної частини. Крім того, було зафіксовано кілька загорань трав’яного покриву – всі пожежі ліквідовано. Оперативні групи продовжують документувати наслідки атаки.


Теги статті: АтакаНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКиївКиев
Останні новини