АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

В Іловайськ прибув ешелон з паливом із Росії

Читать на русском
В Іловайськ прибув ешелон з паливом із Росії
В Іловайськ прибув ешелон з паливом із Росії

Окупанти здійснюють обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, а також 82 та 120-мм мінометів з метою провокування сил АТО та подальшого їх звинувачення у порушенні мінських домовленостей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Основні зусилля противника зосереджувались на підтримці боєготовності військ, ротації передових підрозділів, удосконаленні інженерного обладнання позицій, доукомплектуванні особовим складом на напрямках:

Новоайдарський та Сєверодонецький. Згідно з розпорядженням командувача 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснюється уточнення стану фортифікаційного обладнання передових позицій підрозділів об’єднання (з наданням графічних схем та фотозвітів).

Маріупольський. До вищого ступеня бойової готовності з метою перевірки приводились 1 мотострілецький батальйон і протитанковий резерв 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Активізовано застосування безпілотних літальних апаратів для ведення повітряної розвідки позицій сил АТО та перевірки заходів оперативного маскування на передових позиціях. Залучалось шість безпілотних літальних апаратів (два оперативно-тактичного та чотири тактичного рівня) в зонах відповідальності ОТУ “Донецьк” та “Маріуполь”.

Зафіксовано чергові факти постачання паливно-мастильних матеріалів з території РФ. 16 вересня до Іловайську прибув ешелон з пально-мастильними матеріалами.

Протягом доби підтверджені втрати противника склали: один загиблий та троє поранених зі складу 100 окремої мотострілецької бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, мінометів, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм реактивних систем залпового вогню “Град” у районах Макіївці, Донецьку та Харцизьку.


Теги: оккупантыАТОвойна АТОоккупированный Донбасс

Дата і час 18 вересня 2016 г., 13:19     Переглядів Переглядів: 1728
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.216425