В Україні змінилися ціни на м’ясо: скільки доводиться платити
В Україні змінилися ціни на м’ясо: скільки доводиться платити
В Україні за рік подорожчали усі види м’яса . Найбільше зросла ціна на курячу печінку, тушку індички та ребра яловичини. Останні, наприклад, подорожчали на 45% - до 145 грн/кг.
Про це розповіли аналітики сервісу доставки продуктів Zakaz.ua . Вони відзначають: печінка у сегменті курятини додала в ціні найбільше – вона подорожчала на 51%, до 84 грн/кг. Також помітно зросли ціни на:
-
свіже куряче філе – на 18%, до 142 грн/кг;
-
курячу чверть – на 33%, до 73,4 грн/кг;
- фарш – на 20%, до 132,9 грн./кг.
Серед свинини найбільше зростання продемонструвало кермо з кісткою – воно подорожчало на 37%, до 95,9 грн/кг. Крім неї значно додали в ціні:
-
грудинка – зростання становило 31%, до 129 грн/кг;
-
стегно без кістки – 29%, до 148,9 грн./кг;
-
ребро – 24% до 135,9 грн/кг;
-
фарш – 24%, до 124 грн./кг.
У сегменті яловичини найбільше подорожчало ребро – на 45% до 145 грн/кг. Також у ціні сильно додали:
-
грудинка – 35%, до 145 грн/кг;
-
фарш – 33%, до 199,9 грн./кг;
-
печінка –20%, до 96 грн/кг.
Також у зростання спрямувалась ціна на тушку індички . Вона подорожчала на 49% - до 164 грн/кг. А крім неї помітно зросли ціни на:
-
тушку качки – подорожчала на 32% до 158 грн/кг;
-
баранячу лопатку – 28%, до 230 грн/кг;
-
тушку перепелину – 24%, до 197,9 грн/кг
Теги: ПодорожаниеЦеныЦіниУкраїнаУкраинаМясо
Коментарі:
comments powered by DisqusЗагрузка...
Наші опитування
Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті