Війська РФ завдали удару по Харкову: пошкоджено будівлі, є постраждалий

Читать на русском
Війська РФ завдали удару по Харкову: пошкоджено будівлі, є постраждалий
Війська РФ завдали удару по Харкову: пошкоджено будівлі, є постраждалий

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Харків. У середу, 28 грудня, вранці загарбники завдали чергового удару по місту.

В результаті пошкоджено будинки, а також постраждав 48-річний чоловік. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Вчора вранці ворог завдав ракетного удару по Слобідському району Харкова. Пошкоджено адміністративні та виробничі будівлі. Поранення отримав чоловік 48 років. Він госпіталізований із вибуховою травмою, стан - середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Протягом дня путінська армія обстрілювала з артилерії населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів. Зокрема, під вогнем були міста Куп’янськ та Вовчанськ, смт Дворічна, Ковшарівка та інші населені пункти. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Пізно ввечері окупанти атакували Харків дронами-камікадзе "Шахед". Загалом у Харкові було випущено 13 дронів. 11 із них було збито українськими захисниками.

При цьому потрапляння до об’єктів критичної інфраструктури міста. На щастя, ніхто не постраждав. Наразі на місці продовжуються роботи з ліквідації наслідків.

У Харківській області продовжуються роботи з розмінування. Однак мінна небезпека залишається дуже високою. Вчора в селі Бугаївка Чугуївського району у лісі вибухнули батько 47 років та його 7-річний син. Обох госпіталізовано з вибуховими травмами. Дитина у тяжкому стані. Стан батька – середній.

Дата і час 29 грудня 2022 г., 10:25     Переглядів Переглядів: 2080