Цинічна пастка: Подоляк відреагував на "різдвяне перемир’я" патріарха Кирила

Читать на русском
Цинічна пастка: Подоляк відреагував на "різдвяне перемир’я" патріарха Кирила
Цинічна пастка: Подоляк відреагував на "різдвяне перемир’я" патріарха Кирила

Патріарх Кирило цинічно закликав до нібито "різдвяного перемир’я", проте навряд чи цього часу вистачить російським нікчемам для замалювання гріхів перед Україною.

Про це пише в Twitter-акаунті радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Заява патріарха Кирила

"Я, Кирило, патріарх Московський і всієї Русі, звертаюся до всіх сторін, залучених до міжусобного конфлікту, із закликом припинити вогонь та встановити різдвяне перемир’я з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня, щоб православні люди могли відвідати служби у Різдві Святвечір і в день Різдва Христового", - наголошується на сайті РПЦ.

Цінічна пастка та пропаганда

Як зазначив Подоляк, РПЦ не є авторитетом світового православ’я. Московський патріархат раніше закликав до геноциду українців, масових вбивств та мілітаризації Росії.

"Таким чином, заява РПЦ про "різдвяне перемир’я" є цинічною пасткою та елементом пропаганди", - зазначив радник глави Офісу президента.

Недостатньо часу для замалювання гріхів РПЦ

За словами голови Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетьманцева, часу під час "різдвяного перемир’я" буде недостатньо, щоб МП встиг замолити гріхи після війни, вбивств і знущань з наших воїнів, цивільних і дітей.

"Більше в нього часу для пастви немає. Адже попереду ще багато нових необхідних крадіжок та вбивств на славу патріарха та московської церкви. Відмолити які всі охочі зможуть

Дата і час 05 січня 2023 г., 13:06     Переглядів Переглядів: 2435