Пригожин показав чергову серію шоу "Зек і кувалда"

Читать на русском
Пригожин показав чергову серію шоу "Зек і кувалда"
Пригожин показав чергову серію шоу "Зек і кувалда"

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин записав черговий піарний ролик. "Кухар Путіна" показав "найменшого" найманця, страту якого ще недавно вперто поширювали проросійські паблики. Пригожин влаштував із ним циркове інтерв’ю.

Про це повідомили у Telegram-каналі Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm та опублікували відповідне відео. На ньому живий і здоровий вагнерівець Дмитро Якущенко розповідає про "жахіття" українського полону, а Пригожин, хихикаючи поряд, дає вказівки і "журналістам", і "наймальнику, що воскрес".

Пригожин показав чергову серію шоу  qhiqqkidduirrant

На кадрах добре помітне хвилювання Якущенка, він поводиться нервово, боїться сказати щось зайве. Схоже, він добре пам’ятає, як був примотаний головою в цеглині, а над ним махали кувалдою.

Тремтячим голосом Якущенко розповідає, як його "намагали" в Україні "загрозами, що уб’ють і викладуть в інтернет" і це побачить його мати.

"Власне його обміняли і вагнерівці зробили саме те, за що зек і переживав - зняли відео, ніби розбивають йому голову кувалдою та виклали в інтернет", - зазначили волонтери InformNapalm.

Пригожин показав чергову серію шоу

Під час "інтерв’ю" здебільшого Пригожин або перебиває Якущенка, або сам за нього відповідає. При цьому власник ПВК "Вагнер" наказав "журналістам" багато не розпитувати зека, тому що він "звичайний боєць, який не готовий багато відповідати".

За словами "кухаря Путіна", Дмитро Якущенко в полоні "під* дурниці, бо була така команда". Водночас він мав "всередині плівку, яку мотав", розвідуючи розташування техніки та підрозділів ЗСУ.

Водночас, судячи з кадрів, Якущенко побоюється за своє життя, перебуваючи поряд із маніяком Пригожіним. Навіщо путінському прихвостню знадобилося влаштовувати містифікацію з "стратою" та "воскресінням" - невідомо. Але Якущенко, напевно, добре знає, що від цього злочинця можна очікувати чого завгодно.

 

Дата і час 16 лютого 2023 г., 14:26     Переглядів Переглядів: 3501