У Придністров’ї заявили про затримання двох людей, причетних до "теракту СБУ"

Читать на русском
У Придністров’ї заявили про затримання двох людей, причетних до "теракту СБУ"
У Придністров’ї заявили про затримання двох людей, причетних до "теракту СБУ"

У невизнаній республіці стверджують, що затримані не брали прямої участі у підготовці до диверсії.

У невизнаній "Придністровській Молдавській Республіці" (ПМР) затримали ще двох людей, які нібито причетні до підготовки "теракту" у Тирасполі Службою безпеки України. Про це 17 березня повідомив "генпрокурор ПМР" Анатолій Гурецький в ефірі телеканалу "Перший Придністровський",

При цьому Гурецький зазначив, що затримані не брали прямої участі у підготовці теракту, обидва вони є уродженцями Придністров’я.

"Додатково затримано ще двох осіб. Мають відношення до того, що сталося, але не з точки зору участі до підготовки теракту, а в тому чи іншому сприянні, скажімо так. Це громадяни Придністров’я. Зараз триває дуже інтенсивна робота в усіх напрямках. контактів, місць проживання, у великій кількості проводились обшуки", - розповів Гурецький.

"Теракт" СБУ у Придністров’ї

9 березня Придністров’я звинуватило СБУ у плануванні замаху на "президента" невизнаної республіки Вадима Красносельського та теракту у центрі Тирасполя. За інформацією т.зв. "придністровських правоохоронців" завдання організувати "теракт" отримав якийсь В’ячеслав Кисничан, який нібито співпрацював із українською Службою безпеки. У той же час Молдова заявила, що її служби не фіксували жодної "підготовки до теракту" у Придністров’ї.


Дата і час 18 березня 2023 г., 15:20     Переглядів Переглядів: 2070