Зрадника Медведчука остаточно позбавили права займатися адвокатською діяльністю

Читать на русском
Зрадника Медведчука остаточно позбавили права займатися адвокатською діяльністю
Зрадника Медведчука остаточно позбавили права займатися адвокатською діяльністю

До Єдиного реєстру адвокатів України внесено запис про припинення права на заняття адвокатською діяльністю Віктора Медведчука (на фото). Таким чином поставлено крапку у "діяльності" кума Путіна на ниві адвокатури.

Про це, як передає , йдеться у повідомленні депутата Київської обласної ради від “Європейської Солідарності”, адвоката Романа Титикало.

“Щодо одіозних персон в адвокатурі – на одного стало менше – рішення про позбавлення Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю виконано – в Єдиному реєстр адвокатів внесено відповідний запис”, – повідомив Роман Титикало.

 qhiqquidrhidddant

Він зазначив, що однією з підстав притягнення стала не гідна поведінка Медведчука, а саме спроба втечі з домашнього арешту у військовій формі  ЗСУ.

Нагадаємо, скаргу щодо дисциплінарних проступків адвоката Медведчука спрямували до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури міста Києва депутати Київоблради Роман Титикало та Ілля Костін у січні 2023 року. Згодом, 24 травня 2023 року, Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області задовольнила скаргу Костіна та Титикала і позбавила екс-нардепа і держзрадника Віктора Медведчука права на зайняття адвокатською діяльністю.

Як інформувала , Віктора Медведчука звинувачують у державній зраді. Його було позбавлено громадянства України та мандата народного депутата. З початку повномасштабного вторгнення він вислизнув з-під домашнього арешту та переховувався, але був затриманий у квітні 2022 року.

Зрадника Медведчука видали Росії у процесі обміну військовополоненими 21 вересня 2022 року. На Батьківщину вдалося повернути 215 людей, серед яких 124 офіцери. 

Дата і час 22 липня 2023 г., 18:22     Переглядів Переглядів: 2281