АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Зеленський зустрівся із прем’єром Катару. Обговорили "формулу миру" і не лише

Читать на русском
Зеленський зустрівся із прем’єром Катару. Обговорили "формулу миру" і не лише
Зеленський зустрівся із прем’єром Катару. Обговорили "формулу миру" і не лише

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 28 липня, провів зустріч із прем’єр-міністром, міністром закордонних справ Катару шейхом Мухаммадом бін Абдулрахманом Аль Тані.

Про це повідомляє Офіс президента України .

Зеленський наголосив на важливості першого візиту катарського чиновника в Україну, а також подякував Катару за підтримку нашої держави та надану українському народу гуманітарну допомогу.

"Цінуємо цей візит і вважаємо його важливим проявом підтримки та солідарності Катару з нашою державою. Щиро вдячні за всю одержану від Катару допомогу", - сказав Володимир Зеленський.

Про що вони говорили

Президент України проінформував співрозмовника про щоденні ракетні удари Росії по Одесі, спроби зруйнувати історичний центр міста, що знаходиться під охороною ЮНЕСКО, та цивільну портову інфраструктуру.

У цьому контексті сторони обговорили подальші кроки на шляху забезпечення глобальної продовольчої безпеки та продовження безпечного функціонування "зернового коридору".

Інвестиції в Україну

"Особливу увагу було приділено питанням реалізації української "формули миру" та плану відновлення України", - йдеться у повідомленні.

Зеленський окремо відзначив можливості для катарських інвестиційних фондів та ділових кіл брати участь у імплементації конкретних програм розвитку та відновлення нашої країни.

 qhidquiriqkrant

Зі свого боку Мухаммад бін Абдулрахман Аль Тані передав вітання від Еміра Катара, і повідомив про намір цієї держави виділити 100 млн. доларів на підтримку гуманітарних потреб України.


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМухаммед бен Абдель Рахман Аль ТаниЗеленскийКиївКиевпрем’єр-міністрпремьер-министрКатар

Дата і час 28 липня 2023 г., 18:11     Переглядів Переглядів: 1692
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.535464