Нардепи Дмитрук і Куницький побились з хлопцем посеред вулиці

Читать на русском
Нардепи Дмитрук і Куницький побились з хлопцем посеред вулиці
Нардепи Дмитрук і Куницький побились з хлопцем посеред вулиці

У Києві народні депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили молоду людину. Потерпілий стверджує, що звинуватили його у шахрайстві та вимагали гроші.

РБК-Україна (проект Styler) зібрало все, що відомо про цей інцидент.

Під час створення матеріалу використовувалися джерела: матеріал Новини. Live, місцеві Telegram канали.

Деталі побиття

Хлопець розповідає, що побиття сталося приблизно о 10 ранку у Києві. За його словами, Дмитрук та Куницький вимагали у нього гроші та звинувачували в аферах. Потерпілий підтверджує, що бійку розпочали народні депутати.

"Куницький завалив на землю, а Дмитрук почав бити кулаками в обличчя", – каже він.

Хлопця викликали швидку, надали першу допомогу та відвезли до лікарні на консультацію.

На відео можна побачити, що нардепи йшли повз і підійшли до потерпілого. Почали його штовхати, знімати на камеру, із чого почався конфлікт.

На кадрах нижче видно, як народний депутат Дмитро б’є хлопця. Поруч стоять ще двоє чоловіків, проте невідомо хто вони.

Народні депутати написали заяву

У коментарі Новини. Live Артем Дмитрук розповів, що сталося.

"Ми з Олександром Куницьким прибули до бізнес-центру "Протасов" для перевірки роботи шахрайського колл-центру. Прибувши на місце, ми побачили, як близько 50 людей тікають з цього шахрайського колл-центру. Після цього ми почали йти далі вулицею, де було спеціально виставлено молодика, якого ви бачили на відео", – сказав нардеп.

Він заявляє, що постраждалий хлопець – це підставна особа. Під час перевірки цього колл-центру він нібито намагався спровокувати народних депутатів.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в наш бік, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів, і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити , махати руками та ногами. Після цього він вихопив телефон із рук Олександра, вкрав фактично, і почав із ним бігти", - розповів Дмитрук.

Нардеп додає, що в руках у хлопця був ніж.

"Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж", - каже Дмитрук.

В результаті і Дмитрук, і Куницький написали заяву до поліції.

Дата і час 05 жовтня 2023 г., 15:53     Переглядів Переглядів: 3527