У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового

Читать на русском
У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового
У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав військового – він непомітно витягнув з кишені потерпілого телефон, навушники та банківську картку, якою потім розрахувався у магазині. Окрім цього, підозрюваний причетний ще до однієї крадіжки на території Дніпровського району. Наступні 8 років обвинувачений може провести за ґратами. 

Про це  дізналася із повідомлення пресслужби поліції Києва.

За словами правоохоронців, у жовтні до поліції Києва надійшло повідомлення від військовослужбовця про те, що невідомі особи викрали в нього мобільний телефон, навушники та банківську картку. Також чоловік розповів, що хтось розрахувався його карткою в магазині.

 qhidquiriqkrant

"Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини киянин, 2000 року народження. Порушник майже одразу продав крадений телефон знайомому. Окрім цього, чоловік розрахувався в магазині чужою банківською карткою", – розповіли в пресслужбі.

У поліції Києва зазначили, що ґаджети було вилучено та повернуто власнику. Також, було встановлено, що кількома днями раніше, затриманий скоїв крадіжку з супермаркету. Окрім цього, на момент вчинення цих злочинів він перебував на іспитовому терміні.

Порушнику повідомили про підозру у трьох злочинах, зокрема крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. Санкція найтяжчої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

У пресслужбі додали, що на період досудового розслідування фігурант перебував під нічним домашнім арештом.

Дата і час 29 листопада 2023 г., 21:00     Переглядів Переглядів: 1945