Відпочивають на яхті та п’ють вино: ЗМІ "розшукали" дітей Віталія Кличка

Читать на русском
Відпочивають на яхті та п’ють вино: ЗМІ "розшукали" дітей Віталія Кличка
Відпочивають на яхті та п’ють вино: ЗМІ "розшукали" дітей Віталія Кличка

Ще до фатального 2022 року мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю говорив, що кожен чоловік має відслужити в армії. "Я хочу, щоб мій син пройшов ці випробування та був військовим", – казав Кличко. У результаті Єгор в армії не був, і Максим навряд чи служитиме. Бодай тому, що у всіх дітей Віталія Кличка американське громадянство.

Вони мешкають за кордоном. Там вони навчаються, відпочивають та планують побудувати кар’єру. Видання "Інформатор" дізналося подробиці про дітей київського градоначальника.

Старший син Кличка, 23-річний Єгор-Деніел, якийсь час проживав у Майамі, США. Нині навчається у Лондонській школі економіки, де вивчає глобальний менеджмент. Як пише сам Єгор на своїй сторінці у Linkedin, він планує будувати кар’єру у сфері менеджмент-консалтингу.

Єгор та Максим Кличко eiqetidrkixhant

Минулого року Єгор Кличко чотири місяці стажувався в інвестиційному фонді у Тель-Авіві (Ізраїль). Про це він також зазначає у своєму профілі на Linkedin.

Молодший син Віталія Кличка, 18-річний Максим, який цього року закінчив навчання у приватній британській школі, вступив до Америки до Taft School. Це найпрестижніша приватна старша школа-інтернат у штаті Коннектикут, відома своїми спортивними командами. На випускний до Максима прилетіли старший брат Єгор та мама.

Максим Кличко

Максим Кличко в Америці став гравцем команди з баскетболу. Хлопець, зріст якого 216 см, грає у баскетбол ще зі школи. У соцмережах Максим пише, що радий бути членом цього спортивного ком’юніті.

Максим Кличко

Про Лізу Кличко відомо, що вона вивчала психологію у Нідерландах. Також дівчина допомагає мамі у співочій кар’єрі – взяла участь у записі пісні "Better Day" Наталії Єгорової.

Діти Кличків часто проводять час разом. Нещодавно Максим разом із сестрою, 21-річною Лізою та мамою побував у Римі. Також брати зустрічаються із друзями на посиденьки з вином. Або проводять час у великих компаніях на яхтах.

До речі, колишня дружина Віталія Кличка Наталя Єгорова вже давно мешкає у Гамбурзі. А цього тижня вперше за кілька років завітала до Києва. Вона приїхала до України у складі німецької делегації, мета якої – допомогти дітям. Зупинилася Наталя у готелі Radisson Blu, розташованому біля "Золотих воріт". Застала Єгорова і вже звичайну для українців повітряну тривогу. Через це їй довелося спускатися до підвалу готелю – в укриття.

діти Кличка

Дата і час 17 грудня 2023 г., 15:11     Переглядів Переглядів: 114218