Напад на військового у Дніпрі: з’явилася реакція нардепа Тищенка

Читать на русском
Напад на військового у Дніпрі: з’явилася реакція нардепа Тищенка
Напад на військового у Дніпрі: з’явилася реакція нардепа Тищенка

За словами нардепа, під час "проведення обшуків шахрайських ботоферм на представників поліції було здійснено напад", в результаті чого нібито розбито боді-камеру. Тим часом військові вимагають винести підозру парламентарю та особам у військовій формі, які нібито є його охоронцями.

20 червня у Дніпрі стався інцидент із народним депутатом та ресторатором Миколою Тищенком і чинним військовим із підрозділу "КРАКЕН" Дмитром Павловим із позивним "Син". Чоловіки у балаклавах, які супроводжували Тищенка в його рейді, як він сам сказав, "по ботофермах" Дніпра, напали на перехожого із дитиною. Це зняли на відео численні перехожі. На відео упізнали військового, нині справою займається поліція. 

Сам Микола Тищенко описав мету свого візиту до Дніпра, як "боротьбу з нелегальними офісами та ботофермами". Нардеп стверджує, що Дніпро – це осередок офісів і ботоферм, які "працюють на ворога". У супроводі чоловіків у балаклавах і військовій формі він проводив рейд на Кельнському бульварі, коли й стався інцидент.

19.06.2024 - різне eiqrdiqexiddxant

 

Дата і час 21 червня 2024 г., 00:56     Переглядів Переглядів: 2316