У Дніпрі вбили голову профспілки автоперевізників Тонконогого

Читать на русском
У Дніпрі вбили голову профспілки автоперевізників Тонконогого
У Дніпрі вбили голову профспілки автоперевізників Тонконогого

Правоохоронці знайшли мертвим голову профспілки автоперевізників Дніпра Михайла Тонконогого. За попередніми даними, на його тілі виявили вогнепальне поранення.

Востаннє його бачили 22 липня за кермом автомобіля Skoda, а вже ввечері 24 липня стало відомо, що правоохоронці знайшли тіло.

Про це повідомляє видання "Дніпро Оперативний".

Тіло 32-річного відомого активіста Михайла Тонконогого було закопане в лісосмузі поблизу садового товариства. Те, що воно належить зниклому активісту, ще належить підтвердити експертизі.

За попередньою інформацією, голову профспілки автоперевізників Дніпра вбили. У ЗМІ стверджують, що на тілі виявили вогнепальні поранення. Правоохоронці вже затримали осіб, причетних до злочину.

Також дніпровські ЗМІ заявили, що голову профспілки автоперевізників Дніпра Тонконогого могли вбити через борги. Наразі поліцейські затримали двох осіб, які можуть бути причетні до злочину. Йдеться про 39-річного мешканця Дніпра та 23-річного мешканця селища Слобожанське.

Встановлено, що 32-річного Михайла було вбито в будинку жителя Слобожанського. Це могло статися через боргові зобов’язання. Після цього зловмисники вивезли тіло на автомобілі убитого в лісосмугу. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (навмисне вбивство).

Дата і час 26 липня 2024 г., 09:44     Переглядів Переглядів: 1801