Реперку Alyona Alyona обдурили фейковими грошима на донат для ЗСУ

Читать на русском
Реперку Alyona Alyona обдурили фейковими грошима на донат для ЗСУ
Реперку Alyona Alyona обдурили фейковими грошима на донат для ЗСУ

Одна з представниць України на "Євробаченні-2024", реперка alyona alyona шокувала, як українці за кордоном її нахабно обдурили.

У виконавиці днями відбувся концерт за кордоном, де зібралося близько 500 українців. Після виступу артистка ділилася радісною новиною, що молодь задонатила на допомогу ЗСУ сім тисяч гривень. Кошти вони дали в руки бек-вокалістці та попросили переказати їх на благодійний збір.

"Того дня хтось під сценою дав в руки моїй бек-вокалістці Вероніці жменю тисяч гривень і попросив передати, як донат на допомогу ЗСУ. Ми дуже всі зраділи, бо в мене саме триває збір і було дуже приємно за людську небайдужість", - пригадала артистка.

 eiqeeiqdriqrtant

Звісно ж, alyona alyona поділилася приємними новинами у своєму Instagram з підписниками. Однак пильні користувачі звернули увагу, що то не справжні кошти, а сувенірні. Артистка говорить, що їй стало неабияк прикро, що деякі українці за кордоном дозволяють собі такі жарти. Сама ж alyona alyona замінить сувенірні сім тисяч гривень справжніми, які задонатить на збір для військових зі своєї кишені.

"Коли я виклала про це сторіз і поділилась своєю радістю, один з українців написав, що це несправжні гривні. Тоді я дістала цю жменю гривень, розгорнула її, і виявилось, що це дійсно сувеніри. Я зазвичай довіряю людям і мені було так сумно, що деякі українці за кордоном дозволяють собі такі жарти, в той час, коли зовсім не смішно хлопцям і дівчатам на передовій", - обурилася виконавиця.

Дата і час 15 серпня 2024 г., 22:51     Переглядів Переглядів: 1553