АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Наталка Карпа натякнула на хворобу Потапа

Читать на русском
Наталка Карпа натякнула на хворобу Потапа
Наталка Карпа натякнула на хворобу Потапа

Наталка Карпа припустила, що Олексій Потапенко може хворіти, через що рідко приїжджає на Батьківщину.

Українська співачка Наталка Карпа висловила свої думки щодо громадської позиції репера Олексія Потапенка (Потапа) та його дружини, співачки Насті Каменських. Свою точку зору співачка представила в програмі "33 запитання від Люкс ФМ".

Зокрема, за словами Карпи, вона не має наміру засуджувати артистів за те, що відбувається в їхньому житті, оскільки дотримується принципу: "Не суди, і ти не судимий будеш". Однак, вона все ж не розуміє позицію Потапа, який колись мав багатомільйонну аудиторію в Україні.

Крім того, співачка припустила, що у репера можуть бути проблеми зі здоров’ям, через які він багато часу проводить за кордоном.

"Я не знаю, що відбувається у них зсередини. Насправді, в кожній родині, в кожному колективі, в команді, існує безліч різних причин. Ззовні це виглядає так… Потап, мабуть, через стан здоров’я, більшість часу проводить за кордоном", — зазначила Карпа.

За словами Наталки Карпи, їй хотілося б більше бачити від Потапа проявів його громадянської позиції в цей час, коли в Україні триває війна.

"У такі важкі часи мені б хотілося, щоб він все ж таки підтримав українців, підтримав українську націю, культуру. Десь довів, що недаремно у нього було стільки шанувальників", — пояснила співачка.

Крім того, вона висловила думку про дружину Потапа Настю Каменських, яка зараз активно пише пісні іспанською мовою і працює в напрямку Латинської Америки. Наталка Карпа припустила, що зараз пара намагається "вирулювати" туди, де їм зручно. Однак що стосується їхньої підтримки України, вона не бачить чіткої позиції від артистів, які багато років працювали на українську аудиторію.

"Мені здається, що вони зараз діють так, як їм зручно. Єдине, шкода, що немає цієї чіткої позиції й підтримки України, а також крутих українських пісень, які повинні були б з’явитися", — пояснила артистка.


Теги: Каменских НастяПотапПотапенко Алексейінтерв’юИнтервьюАртистыАртистиКарпа Наталка

Дата і час 02 вересня 2024 г., 11:51     Переглядів Переглядів: 2295
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.08455