З’явилися нові дані про наслідки атаки окупантів по інфраструктурі в Сумах

Читать на русскомRead in English
З’явилися нові дані про наслідки атаки окупантів по інфраструктурі в Сумах
З’явилися нові дані про наслідки атаки окупантів по інфраструктурі в Сумах

У ніч на 17 вересня російські війська атакували міста Суми та Конотоп. Внаслідок ворожих нападів в обласному центрі загорілися дві великі електропідстанції, також постраждав один із дачних масивів міста, а в Конотопі загорівся м’ясокомбінат.

В обох населених пунктах виникли проблеми з електрикою та водопостачанням, також спостерігається відсутність зв’язку. Про це повідомили Радіо Свобода та Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За інформацією Радіо Свобода, уночі в Сумах місцеві мешканці почули понад 10 потужних вибухів. Внаслідок ворожого нападу спалахнули пожежі на двох великих електропідстанціях.

"Я проїхалася містом, кілька світлофорів працюють. Електроенергії немає, зв’язок також відсутній. Вода подається до 5-го поверху більш-менш нормально, але із зниженим тиском. Тролейбуси не курсують. Наскільки відомо, люди не постраждали", – описала кореспондентка видання ситуацію у Сумах.

Крім того, в Сумах під ворожий вогонь потрапив один з дачних масивів.

"Внаслідок атаки зруйновано дачне приміщення. За попередньою інформацією, ніхто з людей не постраждав", – повідомили в ДСНС України.

Там також продемонстрували наслідки атаки росіян на дачний масив.

Горіли підстанції, зв’язку немає: з’явилися нові дані про наслідки атаки РФ на Суми. Фото і відео qhiqquiqzxidedant

За пів години до атаки на обласний центр російські війська також завдали удару по Конотопу. Там було зафіксовано влучання в м’ясокомбінат, на підприємстві спалахнула пожежа. Світла та зв’язку в місті, за даними Радіо Свобода, немає.

Дата і час 17 вересня 2024 г., 13:29     Переглядів Переглядів: 2096