У центрі Варшави у українця з авто вкрали 250 000 євро

Читать на русскомRead in English
У центрі Варшави у українця з авто вкрали 250 000 євро
У центрі Варшави у українця з авто вкрали 250 000 євро

Сміливе пограбування працівника обмінного пункту в центрі Варшави — розбили вікно автомобіля іноземця і викрали приблизно 1 млн злотих.

На вулиці Wilcza, в центрі Варшави, відбулося сміливе пограбування, в результаті якого злочинці забрали сумку з великою сумою готівки з припаркованого автомобіля Toyota. Злочин стався вранці 8 жовтня.

За попередніми даними, злодії, ймовірно, пробили колесо в автомобіля Toyota, за кермом якого знаходився працівник обмінного пункту. У цей момент до Toyota під’їхав інший автомобіль, з якого вибігли двоє чоловіків у чорних масках.

Злочинці розбили вікна і забрали сумку з приблизно 250 000 євро, що становить більше мільйона злотих. Потім вони сіли у свою машину і зникли з місця події. Припускається, що в їхньому автомобілі було ще 2–3 особи.

У момент пограбування водій Toyota не постраждав. За словами очевидців, напад тривав всього близько 20 секунд. Наразі активно ведеться пошук зловмисників. Поліція підтвердила факт інциденту, але відмовляється розкривати подробиці.

За неофіційною інформацією, постраждалий — громадянин України. Злочинці підійшли до його автомобіля, розбили вікно і вкрали сумку з грошима. Операція була настільки швидкою, що водій не встиг відреагувати. Постраждала сторона повідомила поліції про суму у 250 000 євро, і правоохоронні органи планують перевірити цю інформацію.

Дата і час 09 жовтня 2024 г., 17:07     Переглядів Переглядів: 2209