АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

В анексованому Сімферополі пролунав вибух у житловому будинку, є загиблі

Читать на русском
В анексованому Сімферополі пролунав вибух у житловому будинку, є загиблі
В анексованому Сімферополі пролунав вибух у житловому будинку, є загиблі

В окупованому Криму у Сімферополі прогримів вибух у житловому будинку. Про це із посиланням на оперативну групу з місця події пише ТАСС. Як з’ясувалося, в одній із квартир на п’ятому поверху вибухнув газ.

За попередніми даними, унаслідок вибуху постраждала одна людина. "Відбувся сильний вибух у квартирі на п’ятому поверсі, ми не розуміємо, що точно сталося. Чоловік вилетів прямо з вікна. Його відвезла "швидка". У квартири вилетіла одна стіна", - розповів очевидець інциденту. До того ж були ушкоджені сусідні будинки та припарковані автомобілі. Також повідомляється, що мешканців будинку, у якому стався вибух, евакуювали. Пізніше стало відомо, що постраждалий чоловік загинув дорогою до лікарні. "У квартирі були будівельники, вони натягували стелі і гріли газом плівку.

У цей час вибухнув балон. Робітник, який проводив ремонт у квартирі, де вибухнув балон, отримав важкі опіки і помер по дорозі в лікарню", - розповіли оперативники. Зазначимо, раніше ЗМІ повідомляли, що у Сімферополі вибухнула електростанція. Нагадаємо, пізно увечері 21 листопада біля Чаплінки стався вибух електроопор, який викликав енергетичний колапс. Активісти, які блокують Крим, повідомили про сутички із силовиками неподалік від селища Чаплінка. Вони заявляли, що їх оточили близько сотні нацгвардійців і бійців батальйону "Херсон" та намагалися прокласти собі шлях до электроопор. 

В результаті переговорів між силовиками та активістами обидві сторони відійшли від електроопор. Потім силовики змогли забезпечити ремонтні роботи заземлення ЛЕП. Після цього невідомі підірвали пошкоджені опори. В "Крименерго" заявили, що всі населені пункти на анексованому півострові залишилися без світла. Своєю чергою в "Укренерго" зазначили, що ремонт електроопор, які подають електрику в Крим, триватиме  до двох днів. Проте сьогодні ремонтники НЕК "Укренерго" припинили відновлювальні роботи на ЛЕП на вимогу активістів.

ТСН


Теги: ВзрывКрым

Дата і час 26 листопада 2015 г., 20:25     Переглядів Переглядів: 3195
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.195461