Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів

Читать на русском
Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів
Схожі на горох і спаржу: Клопотенко ошелешив рецептом страви з тюльпанів

Креативний шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко знає, як перетворити квіти не лише на естетичну насолоду.

Цього разу Євген поділився тим, як можна їсти тюльпани та з чим їх готувати.

"Тюльпани? Так. Трохи можна, для чудового смаку та емоцій. Але не більше", - пояснив підписникам знаменитий кухар.

Євген Клопотенко повчив, як їсти квіти dqxikeidqxitkant

"А для соусу вам знадобляться: горіхи, оливкова олія та стебла тюльпанів. Змішуєте все разом блендером, їсте зі шматочком багета та насолоджуєтеся, ніби щось розквітає (але небагато, максимум один-два). Цьом", - проінструктував Клопотенко.

"Вони (тюльпани. - Ред.) трохи схожі на горох і спаржу, то чому б їх не їсти?", - поставив риторичне питання відомий кухар.

Дата і час 14 березня 2025 г., 22:40     Переглядів Переглядів: 2186