Пупс продовжує хоронити репутацію «Свободи»

Читати українською
Пупс продовжує хоронити репутацію «Свободи»
Пупс продовжує хоронити репутацію «Свободи»

Є таке прислів’я: горбатого могила виправить… Грубо, але вірно. У цьому переконуєшся не тільки в побуті, а й в українському політичному житті.

Пам’ятаєте, який галас здійняли «свободівці», коли Інтернет «розірвала» публікація про сірого кардинала «Свободи», народного депутата І.Кривецького (він же – Пупс!), який вдало «бандюкував» на Львівщині у 90-ті роки й заправляє «чорною» касою партії?!

Одразу ж орли Тягнибока у єдиному пориві охрестили публікацію брехнею і наклепом на «чесних» політиків та «заказухою» влади! Хоча більшість «свободівців» подумала: «Та це ж правда!», але партійна корпоративність – понад усе! На людях продовжували як мантру повторювати, що то влада, мовляв, дискредитує нас, білих та пухнастих…

Пройшов час. Пристрасті трохи вгамувались. І тут би «свободівцям» втримати марку, поправити реноме, врятувати репутацію, лягти на дно, але… Пам’ятаєте, на початку: горбатого могила виправить! Не може вже «партійна еліта» жити по іншому! Не може себе перекувати! Звикли шикувати на «широку ногу», адже до розкішного життя швидко звикаєш! Тому, як не ходив «партійний касир» І.Кривецький на засідання Верховної Ради, так і не ходить! Як крутив «грошима партії» сумнівні оборудки, так і продовжує… Бо іншого вже не вміє! А Тягнибок дивиться на виверти Пупса поміж пальці, адже Пупс гроші приносить у дзьобі, а це – головне!

І хай бурчать собі інші «свободівці» під носа, що ми, мовляв, «на барикадах», а І.Кривецький – в шоколаді, однак не чує це буркотіння ні Пупс, ні Тягнибок! Бо вони – королі! Вони – на горі харчового ланцюга, як висловилися б фахові біологи.

А тут ще один привід намалювався, який переповнив останніми краплями чашу «соціальної справедливості», – «партійне відрядження» Пупса 23 жовтня до Женеви! Гадаєте, до Європейського відділення Червоного Хреста благодійну допомогу возив? Ну, звісно, ні! А чи не зустрічався, часом, І.Кривецький там  - ну, зовсім випадково!- з людиною на прізвище Коломойський? І зовсім так, випадково, «вирішив питання» чергових «траншів» у партійну касу (точніше у свою та Тягнибока) в обмін на деякі зусилля на політичній ниві!

Ну, а потім, «втомившись» від швейцарського повітря, Пупс 25 жовтня рушив на Мальдіви! Усією сім’єю! На пару тижнів…А це далеко за 30 тис. доларів! Бідолаха, як же він переживе свою відсутність у стінах парламенту?! Буде страждати, мабуть, докорами сумління, що не реалізуватиме себе у тривожний для країни час, як законотворець!

Жарти-жартами, а реалії – саме такі, товариство! Ви шоковані? Немає нічого дивного, адже вожді «Свободи» давно вже живуть в іншому вимірі, а вимір цей – цинізм, брехня, злочинні оборудки і гроші! Гроші! Гроші!

Юрий Гольденберг

westua.net

Дата и время 01 ноября 2013 г., 00:00     Просмотров Просмотров: 9397