На Житомирщині затримали псевдомінера. Йому загрожує до 6 років ув’язнення

Читати українською
На Житомирщині затримали псевдомінера. Йому загрожує до 6 років ув’язнення
На Житомирщині затримали псевдомінера. Йому загрожує до 6 років ув’язнення

У Житомирській області правоохоронці за кілька годин затримали чоловіка, який «замінував» вокзали обласного центру.

Йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Як повідомляє поліція Житомирської області, 29 червня анонім зателефонував на номер «102» та повідомив про замінування вокзалу в Житомирі й відразу кинув слухавку. Відтак за адресами залізничного та автовокзалу, а також приміської автостанції, виїхали слідчо-оперативні групи поліції, працівники вибухотехнічної служби, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

Поліцейські провели евакуацію з приміщень, загалом до 200 осіб, та обмежили доступ до потенційно небезпечної території на час її обстеження. Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП провели огляд будівель та навколишніх територій і жодних предметів, які могли б становити загрозу безпеці громадян, не виявили. За вказаним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. У результаті слідчо-розшукових заходів упродовж кількох годин поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у наданні неправдивого повідомлення.

Ним виявився 37-річний мешканець селища Попільня Житомирської області. Свою причетність до скоєння злочину чоловік визнав. За скоєне йому загрожує до 6 років ув’язнення.


Дата и время 30 июня 2019 г., 14:58     Просмотров Просмотров: 929