АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 11°C
Днепр: 13°C
Одесса: 16°C
Чернигов: 13°C
Сумы: 11°C
Львов: 14°C
Ужгород: 15°C
Луцк: 15°C
Ровно: 16°C

Хто стояв на виклику в «гнізді» регіоналів

Читати українською
Хто стояв на виклику в «гнізді» регіоналів
Хто стояв на виклику в «гнізді» регіоналів

Для партійних зборів та урочистостей Партія регіонів постійно використовувала київський кінотеатр «Зоряний», що на Московській. Там був навыть облаштований кабінет для «верхівки». Зокрема, тут сиділи тепер вже екс-президент Віктор Янукович і екс-прем’єр Микола Азаров. А от в приймальні до кабінету і досі стоїть телефон для селекторного зв’язку. На «гарячому виклику» - верхівка колишньої влади.

 

.

Постійне місце партійних з’їздів Партії регіонів у центрі Києва - кінотеатр "Зоряний" на Московській (метро "Арсенальна") свого часу обійшовся приватній фірмі у 8,6 мільйонів гривень. Про це свідчить договір куплі-продажу нерухомості, що опинився в нашому розпорядженні.

Саме на таку суму було оцінено комунальний комплекс площею у 4 284 квадратних метри у 2003 році, коли Фонд Держмайна продав будівлю ТОВ "Кінотеатр "Зоряний".

Керувати "партійним гніздом" випадало і майбутньому (а нині - колишньому) керівнику Державного управління справами Андрію Кравцю, відомого як "завгосп Януковича" і його дружині - Марині Пелих. Остання, до слова, "прописала" тут і одну зі своїх фірм - ТОВ "Київ-Арт", котра протягом останніх кількох років отримала від київської влади декілька дуже ласих земельних ділянок в Києві.


 


 

Партія регіонів постійно використовувала "Зоряний" для своїх зборів. Тут навіть були облаштовані окремі кабінети для екс-президента Віктора Януковича і екс-прем’єра Миколи Азарова.

 


 

свідомо


Теги: ПРЯнуковичКиев

Дата и время 29 марта 2014 г., 19:36     Просмотров Просмотров: 3540
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.11242