АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Балаган Бригинця: російські пісні та постраждала дівчина

Читать на русском
Балаган Бригинця: російські пісні та постраждала дівчина
Балаган Бригинця: російські пісні та постраждала дівчина

На Оболоні, на озері Білому було проведено анонсоване у ФБ та влаштоване депутатом ВР що минає Олександром Бригинцем та його веселими родичами, депутатами Київради Юрієм Лещенко та Павлом Бригинцем феєричне віче, що у день, коли у Львові поминали загиблих (а 9 серпня туди завезли багато трун із зони АТО) скоріш нагадувало бенкет під час чуми. Феєричну гулянку підтримав і його колишній помічник з Миколаєва, що за підтримки свого шефа став не лише киянином, а й очолив  Оболонський район - Микола Тихонов.

Народний депутат, каденція якого, звісно закінчилась, останнім часом намагається зобразити з себе зарозумілого воїна Світла. І тому інколи відвідує АТО, в профілактичних цілях, та для того, аби вивісити на своїй сторінці у ФБ фотографії для піару (про що вже й Тарас Березовець написав, що такий піар -  підлість) спробував зібрати оболонців у задуху і спеку за для дурнуватого шоу з риб’ячою юшкою, танцями живота та співами ватникових пісень, на кшталт «Лапти да лапти, да лапти мои», що в наш час, коли Росія є окупантом, нормальними людьми сприймається як знущання над пам’яттю загиблих.

Балаган мав стати першою сходинкою його нової передвиборчої кампанії в облюбовану Верховну раду. Але, навіть Господь Бог, не витримав такої наруги над плачучим суспільством, і втрутився у проведення бенкету зачумлених, давши зрозуміти, що якщо у Бригинця і його родичів немає совісті, сумління і поваги до загиблих, які поклали своє життя за те, аби Бригінець хоча б мріяв про прохід до Верховної ради (бо інакше у Києві вже б була навала російського ФСБ і Бригинцю світила б лише втеча, або мирне пристосування), то він Господь – покаже своє провидіння, давши дощ, як сльози за загиблими, яких поминали саме у цей час у Львові.

Та спочатку нічого не віщувало зриву банкету під час чуми. Напівоголені дівки з гурту з претензійною назвою «Україночка» активно гоцали на розстеленому на пляжі килимі, а в чотирьох казанах булькотіли страви. Все було організовано так, як потребує технологія піару, а Бригинець давно засвоїв: електорату потрібно «Хліба і видовищ».

Але, Бригинець не врахував декілька не суттєвих для самозакоханого шоу-мена бізнесового розливу нюансів: в Україні війна, гинуть люди і народу якось не до свята. Крім того, його дурнуваті гоцалки під булькотіння казанів вже набридлі мешканцям Оболонського мікрорайону, для якого Бригинець, будучи депутатом, за весь час своєї каденції НІЧОГІСЕНЬЕО НЕ ЗРОБИВ! А окозамилювання, навіть колись вправного журналіста, яким він себе вважає, на превеликий жаль для нього, вже не працює.

Тож, не дивно, що на пляжі зібралося (і, що доволі показово абсолютно не на його розпіарену подію, а за ради банального відпочинку у води) декілька десятків пенсіонерів та ще десяток випадкових роззяв, які з подивом спостерігали з парапетів за цим банкетом під час чуми.

Хоча яка різниця Бригинцю, адже він побув на власному балагані рівно 10 хвилин, похвалився своїм візитом до АТО та втік від спеки ( ну, не хворий же він на голову, аби обливатись потом біля гарячих казанів з борщем, хоча нормальні люди у таку спеку готували б літній суп).

Як вже зазначалось, навіть провидіння виявило непокору проти такого паяцтва, і на оголених дівчат, та родину Бригінців, що самозакохано піарились, впав проливний липневий дощ, який змив і купку відвідувачів. Щоправда, згодом хмари розвіялися та народ знову підтягнувся. Та й цього разу балаган спіткало лихо: одній з відвідувачок, від нестерпної задухи, стало зле та вона втратила свідомість. Бенефісом бригінцевого бенкету під час суми стала відїзжаюча з місця події машина швидкої допомоги з бідолашною дівчиною.

Хтось може поцікавитись: де совість пана, що піариться на усьому що ворушиться?! До яких пір він корчитиме з себе героя та водночас дуритиме людей, влаштовуючи їм показові балагани, замість надання реальної допомоги? Невже він ще не визначився, хто він: балаганщик та окозамилювач з голими бабами в кацапських кокошниках та казанами з юшкою чи учасник, чи бодай спостерігач АТО? Адже йому, як професійному журналісту та балаганщику має бути відомо що дві ці  ролі не поєднуються!

А напри кінець, хотілося б зазначити, що  дев’ятого серпня не лише ховали померлих у Львові. Цього дня загинуло 13 бійців АТО: класних, молодих хлопців, які поклали своє життя саме за те, аби Бригінець і йому подібні у глибокому тилу могли піаритись і розважати забіглу публіку борщами та російськими піснями. Тоді як матері цих хлопчаків, вже ніколи не побачать своїх дітей. Та й самі ці непідробні, а реальні ВОЇНИ СВІТЛА, вже ніколи не скоштують а ні борщу, а ні чогось іншого.

Цього дня багато родин та їхні родичі і друзі – плакали від болю втрати та страшенного горя, а український народ оплакував душі загиблих у церквах та ставив свічки за спокій їхніх мужніх та патріотичних душ. Та хіба це важливо, коли треба починати передвиборну кампанію до Верховної Ради? А такий джекпот Бригінцю дуже хочеться зірвати. І заради цього джекпоту він готовий влаштовувати вакханалію на пляжі, ввіреного народом України району Києва! То який же він патріот? Він - самозакоханий цинік, якому чужі і Україна і доля її народу! Але на свій сторінці у Фейсбук він напише інше…

Автор: Моріна Белла


Теги: Бригинець

Дата і час 10 серпня 2014 г., 13:00     Переглядів Переглядів: 4297
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.505314