АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Новий штраф для автомобілістів

Читать на русском
Новий штраф для автомобілістів
Новий штраф для автомобілістів
Власників автомобілів в Україні очікує новий штраф. МВС ініціює покарання за навмисне відмотування спідометра машин з пробігом.
 
Як заявив керівник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій, у департаменту дуже амбітні плани на майбутнє. Надання базового пакету послуг, таких як реєстрацію автомобіля та видачу посвідчення водія, планується найближчим часом перевести в онлайн-режим, передає Народна Правда з посиланням на «Автотему» .
 
Також в планах створення єдиної бази автомобілів, яка дозволить покупцеві перевірити реальну історію купівлі авто. Використовуючи дану базу, покупцеві не потрібно буде витрачатися на проведення дорогої діагностики, а вивчити таємниці автомобіля в онлайн-режимі. Головний сервісний центр МВС України вже почав збирати дані про реальний пробіг кожного автомобіля.
 
У автомобілів з пробігом в 100 тисяч кілометрів і 300 тисяч кілометрів абсолютно різна вартість і відмотування спідометра автоматично підвищує ціну авто на кілька тисяч доларів. На думку Головного сервісного центру МВС України, подібні маніпуляції можна прирівнювати до шахрайства і Владислав Криклій виступив з пропозицією до групи депутатів про внесення в КоАП норми, яка передбачає адміністративну відповідальність за «отмотку» спідометрів.

Теги: УкраїнаМВСАвтоШтраф

Дата і час 18 жовтня 2017 г., 23:15     Переглядів Переглядів: 2291
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.784413