АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Укрзалізниця "не помітила" змови на аукціонах із закупівлі підшипників

Читать на русском
Укрзалізниця "не помітила" змови на аукціонах із закупівлі підшипників
Укрзалізниця "не помітила" змови на аукціонах із закупівлі підшипників

Громадській організації «Верховенство права» стало відомо, що ТОВ «Автотрансагентство» та ТОВ «УПЕК Трейдинг», в листопаді 2017 року разом прийняли участь в ряді аукціонів із закупівлі підшипників, замовником яких виступила Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» .

Проаналізувавши документи у складі пропозицій зазначених учасників, вдалося з’ясувати, що вони надали забезпечення тендерних пропозицій у вигляді банківських гарантій, які були сформовані та отримані в одному банківському відділенні в один день.

Також, обидва учасника запропонували поставити підшипники одного й того самого виробника, підтвердивши якісні характеристики одними документами на двох.

Крім того, у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб суб’єкти господарювання вказали схожі назви електронних поштових адрес. При цьому електронна адреса ТОВ «Автотрансагентство» частково збігається та має схожість із назвою іншого учасника ТОВ «УПЕК Трейдинг».

Окрім цього, цікавим є те, що в усіх аукціонах суб’єкти господарювання приймали участь виключно вдвох та в усіх випадках переможцем було обрано ТОВ «Автотрансагентство».

Вказані обставини та синхронна участь в багатьох аукціонах, свідчать про можливе існування взаємозв’язку ТОВ «Автотрансагентство» та ТОВ «УПЕК Трейдинг».

З метою підтвердження інформації про можливу змову учасників аукціону, Громадська організація «Верховенство права» звернулася в Антимонопольний комітет України з вимогою провести відповідну перевірку.


Теги: ТОВ АвтотрансагенствоУПЕК ТрейдингУкрзалізницяТендер

Дата і час 28 грудня 2017 г., 12:25     Переглядів Переглядів: 1860
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.754446