АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 13°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 14°C
Суми: 12°C
Львів: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

“У них вогонь у очах.” Курсанти танкових військ інтенсивно готуються стати частиною ЗСУ

Читать на русском
“У них вогонь у очах.” Курсанти танкових військ інтенсивно готуються стати частиною ЗСУ
“У них вогонь у очах.” Курсанти танкових військ інтенсивно готуються стати частиною ЗСУ

Під час курсу молодого бійця новобранців готують до екстремальних ситуацій: вчать боротися зі страхом і швидко діяти у бою з ворогом.

Про це розповідає 5 Канал.

Психологічна смуга перешкод та обкатка танком. На Харківщині новобранці інституту танкових військ проходять курс молодого бійця. Уперше за більше, ніж 10 років, до вишу вступили дівчата. Випробування проходять на рівних із хлопцями. 

Майже як у справжньому бою – звукові ефекти та димова завіса. Під час курсу молодого бійця новобранців готують до екстремальних ситуацій: вчать боротися зі страхом і швидко діяти у бою з ворогом. Один із обов’язкових елементів – обкатка танком.

У танку та на смузі перешкод вперше за останні десять років серед курсантів – дівчата. Кароліна Крачак  випробування проходить на рівні з хлопцями. Запевняє – не страшно, а навіть цікаво

Насичений розпорядок дня та життя у казармі дівчат також не лякають.

“З кожним днем нас готують до більш величнішого, до більш знаменного, і ми розуміємо з кожною хвилиною, що ми повинні захищати свою країну. І мені подобається, що я захищаю свою країну. Мені просто не хочеться, щоб в нашій країні була війна”, – ділиться Ангеліна Шлик, курсантка військового інституту танкових військ НТУ “ХПІ”

Курс молодого бійця проходять 52 новобранці інституту танкових військ. Жоден з них не має досвіду служби у лавах Збройних Сил України. Курсанти розповідають ретельно готувалися  до вступу – і  психологічно, і фізично.

“Біг, ранкова зарядка, бокс, на гурток ходив. Хочу тут служити, танки подобаються з дитинства, хочу захищати свою Батьківщину, ми – майбутнє Збройних Сил України”, – переконаний курсант Михайло Прохоров.

“На сьогоднішніх заняттях видно, що старанність, вогонь в очах. Не тільки у хлопців, а й у дівчат. З дівчатами побачимо. Набудемо досвіду”, – пояснює Тарас Хлімонцов, старший викладач кафедри загальної тактики Харківського військового інституту танкових військ.

Після завершення бойової підготовки хлопці та дівчата складуть присягу на вірність українському народові напередодні Дня незалежності.


Теги: військові навчаннявійськовослужбовціВійськовіАрміяЗСУкурсанти

Дата і час 10 серпня 2019 г., 18:36     Переглядів Переглядів: 1779
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.06623