АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Прокурор Хмельницька Мартинюк корупціонер у погонах

Читать на русском
Прокурор Хмельницька Мартинюк корупціонер у погонах
Прокурор Хмельницька Мартинюк корупціонер у погонах

Ми, лікарі Шепетівської районної лікарні Хмельницької обл., хочемо поставити Вас до відома про корупцію в нашій лікарні. Ми вже писали про це в червні 2012 року в редакцію «Корупція стоп» - посилання

 http://blogs.lb.ua/corruption_stop/156542_shepetovka_pomeshchenie_bolnitsi.html 

 Наше повідомлення було передано на розгляд до прокуратури м. Хмельницька. Тому ,за « завідомих причин», як потрібного  розслідування цього злочину не проводилося. Приїзджали представники прокурора м.Хмельницька Мартинюка О.Г. Вони не розглядали ті факти корупції головного лікаря ЦРЛ ШЕПЕТІВКИ   Поліщука В.М  і ПРОКУРОРА м. ХМЕЛЬНИЦЬКА МАРТИНЮКА О.Г., які ми наводили в листі. Прокуратуру найбільше цікавило - хто з лікарів наважився написати на них статтю і покарати нас за це.

На даний момент весь цей корпус лікарні НЕЗАКОННО (без відповідних та дозвільних документів) передано під аптеку ТОВ. «АВК - ФАРМ» м..Бердичів , господарем цієї аптеки є БРАТ прокурора  МАРТИНЮКА О.Г. , а фактично сам прокурор.

Ми хочемо, щоб це неподобство закінчилося. У нас в лікарні не вистачає приміщень для лікування наших городян . Немає відділення для важко хворих пацієнтів.  Хворі з онкологічними захворюваннями розміщуються по різних відділеннях лікарні , не отримуючи належного догляду та лікування, тоді коли цілий корпус нашої лікарні був незаконно перееданий  в особисте користування прокурора і головного лікаря  ЦРЛ.

Мало того, вони незаконно захопили приміщення лікарні під аптеку, та і  ведуть там свою сумнівну діяльність . Ніякі контролюючі служби не мають права туди заходити їх просто не пускають - один дзвінок до прокурора і всі питання «позитивно» вирішені.

Багато препаратів у них сумнівного походження.  Були випадки коли хворий придбав  в

їхній аптеці ліки, опинялися потім в реанімації. Але такі випадки відразу замовчувалися.

Фармацевти працюють у них по 12-13 годин і ніхто офіційно не влаштований. Зарплату вони отримують «у конвертах» - це теж є грубим порушенням закону Укрвїни про працю.

Ми вас дуже просимо, не залишайте наш лист без уваги. Нехай припиниться беззаконня в нашій лікарні і повернуть назад  приміщення  в безпосереднє використання за призначенням --- лікувати хворих., а не набивати грошима  кишені окремим чиновникам. У нас в місті аптек предостатньо, а от лікувати хворих городян ніде.

Нехай дані факти розслідують незалежні експерти, а не як минулого разу прокуратура

м.. Хмельницька, а практично сам прокурор Мартинюк О.Г.

 

 

 Лікарі ЦРЛ м. Шепетівки Хмельницької обл.


Теги: ПрокурорХмельницкийМартынюк

Дата і час 11 березня 2014 г., 12:33     Переглядів Переглядів: 16385
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.854552