АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

У Львові сталася масова бійка зі стріляниною

Читать на русском
У Львові сталася масова бійка зі стріляниною
У Львові сталася масова бійка зі стріляниною

Чоловік жорстоко побив хлопця, який під час конфлікту, захищаючись, відкрив стрілянину з вогнепальної зброї. У підсумку хлопець поранив нападника.

У Львові сталася масова бійка і стрілянина на вулиці Володимира Великого. Про це повідомив "Укрінформ" з посиланням на керівника прес-служби патрульної поліції Львова Катерину Рибій.

За її словами, правоохоронці негайно прибули за адресою і виявили групу з близько 10 осіб. Вони вказали на особу, яка, за їхніми словами, стріляла в них з предмета, схожого на пістолет, і показали одного пораненого чоловіка. У потерпілого, 25-річного чоловіка, виявили рану в ділянці живота, схожу на вогнепальну.

Крім того, за інформацією поліції, ще одна людина мала тілесні ушкодження голови, подряпані руки і ноги, її одяг був розірваний.

Біля житлового будинку правоохоронці виявили групу людей, між якими тривала суперечка. Як стало відомо, чоловік жорстоко побив хлопця, який під час конфлікту, захищаючись, відкрив стрілянину з вогнепальної зброї. У підсумку хлопець поранив нападника.

Правоохоронці викликали "швидку", і обох чоловіків негайно доставили в лікарню. Лікарі надали першу допомогу і переконалися, що життю і здоров’ю пацієнтів нічого не загрожує. Після цього обох винуватців правоохоронці супроводили під Франківське відділення поліції міста Львова для пояснень.

Слідчі вилучили гільзи з пістолета і у всіх затриманих взяли аналізи на вміст алкоголю в крові.


Теги: ЛьвівКонфліктІнцидентЧПстрілянинабійка

Дата і час 29 червня 2020 г., 17:38     Переглядів Переглядів: 1572
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.412246