АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

На Харківщині затримали банду, яка пограбувала агрофірму

Читать на русском
На Харківщині затримали банду, яка пограбувала агрофірму
На Харківщині затримали банду, яка пограбувала агрофірму

П’ятеро людей проникли на територію підприємства, зв’язали охоронців і пограбували касу, після чого зникли.

Правоохоронці Харківської області оперативно затримали п’ятьох осіб, яких підозрюють у розбійному нападі на агрофірму в селі Катеринівка, повідомляє прес-служба поліції області.

Зазначається, що всі п’ятеро раніше мали проблеми з законом.

У поліції зазначили, що близько 2:00 п’ятеро зловмисників в балаклавах проникли в приміщення сторожки на території сільськогосподарського підприємства. Під загрозою застосування предмета, схожого на пістолет, вони зв’язали охоронця скотчем і зайшли на об’єкт, де через кілька хвилин виявили на території ще одного охоронця. Двоє з правопорушників залишилися з ним, інші пішли до адмінбудівлі підприємства, де віджали раму пластикового вікна і проникли в кабінет. Зловмисники заволоділи грошима в сумі 3 600 грн, а також металевим сейфом, в якому знаходилися близько 20 тисяч грн.

"Після скоєння злочину зловмисники сіли в автомобіль та на великій швидкості вирушили до Харкова. Працівники карного розшуку влаштували декілька засідок на території Лозівського району і в Харкові, та приблизно  через 3 години спіймали зловмисників у Московському районі міста", - розповіли в поліції.

Правоохоронці встановили, що зазначені особи з листопада 2019 року здійснили низку пограбувань і крадіжок з офісних приміщень підприємств на території Харківської області та обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених злочинів. Зараз перевіряється їх причетність до аналогічних правопорушень на території регіону та інших областей України.

Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею про розбій. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального злочину і обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають.


Теги: Харківська областьБандазлочинцізлочинипограбування

Дата і час 15 серпня 2020 г., 20:14     Переглядів Переглядів: 1295
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.844153