АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У передмісті Стокгольму спецназ затримав "ескадрон українських кілерів"

Читать на русском
У передмісті Стокгольму спецназ затримав "ескадрон українських кілерів"
У передмісті Стокгольму спецназ затримав "ескадрон українських кілерів"

5 грудня 2021 року на території курортного поселення Берґсгамра комуни Норртельє в лені Стокгольму співробітники Національної оперативної групи Швеції здійснили затримання трьох громадян України, яким інкримінується готування до скоєння замовного вбивства.

Про це повідомляють місцеві онлайн-видання Norrtelje Tidning та Aftonbladet.

З оприлюдненого відео затримання достойників випливає - спецоперація зі знешкодження зловмисників здійснювалася на заправці близько 17 години. Сюди під’їхав автомобіль марки Volvo світло-сірого кольору, в салоні якого перебувало троє громадян України. Невдовзі після того, як водій іномарки вийшов на вулицю, аби розрахуватися за пальне, машину наших співвітчизників заблокували шведські силовики.

Спецпризначенці затримали двох пасажирів Volvo, а також водія. Окрім цього, під час обшуку салону автівки було виявлено значну суму грошових коштів.

 qhiqqkikeiqdkant

З посиланням на джерела в правоохоронних органах журналісти характеризують затриманих чоловіків як "патруль смерті" - бригаду кілерів, що прибула задля скоєння вбивства. Хто саме мав виступати жертвою зловмисників силовики Швеції тримають в таємниці.

У відомостях районного суду з цього приводу лише позначено - ліквідацію об’єкта на території Швеції вирогідні вбивці планували 5 грудня поточного року. А підготовкою до зухвалого злочину "опікувалися" щонайменше з початку зими.

Наразі двом затриманим оголошено підозру в готуванні до вбивства, а третьому фігуранту інкримінується пособництво. Про самих чоловіків відомо небагато - медійники вказали лише їх вік (40, 40 та 30 років) та відомості про те, що один з достойників останній рік мешкав у Стокгольмі, а інші двоє нещодавно прибули до Швеції.

Адвокати двох підозрюваних вже заявили - їх клієнти заперечують скоєння будь-якого правопорушення та відкидають закиди у готуванні вбивства.

detective-info


Теги: злочинизлочинціКілериСтокгольмУкраїнцізамовне вбивствоШвеція

Дата і час 09 грудня 2021 г., 17:01     Переглядів Переглядів: 2360
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.081987