АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Переслідування опозиції пов’язано з падінням рейтингів Зеленського, – адвокат

Читать на русском
Переслідування опозиції пов’язано з падінням рейтингів Зеленського, – адвокат
Переслідування опозиції пов’язано з падінням рейтингів Зеленського, – адвокат

Адвокат Петра Порошенка Ігор Головань заявив, що правових та юридичних підстав для вручення підозри п’ятому президенту немає, отже переслідування опозиції напряму пов’язане з падінням рейтингів президента України Володимира Зеленського.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Український політолог Віктор Уколов повідомив, що за його даними з початку грудня почалося зниження підтримки Зеленського в Офісі президента, через що він і вийшов на пресконференцію, а потім оголосив про підозру Порошенку.

На питання “Чи може бути пов’язане зменшення підтримки Зеленського з діями відносно Петра Порошенка?”, Головань відповів, що пов’язано дуже тісно, саме тому влада почала переслідувати опозицію.

Єдине, що я можу сказати – ніяких правових юридичних підстав для повідомлення про підозру не існує. Отже, існують інші підстави. І ми вже давно говоримо, що є систематичне політичне переслідування, ініційоване не самостійно, а явно за дорученням влади, тепер уже підсанкційним Андрієм Портновим. І воно безперервно йде, починаючи з травня 19 року. Але те, що зараз це загострення сталося, і ми бачимо цю інформацію про зміну рейтингів, – а як можна це не пов’язати? Це очевидний зв’язок. Тому що інших причин юридичних не існує.

Петро Порошенко в другому турі президентських виборів перемагає Володимира Зеленського. Такі дані оприлюднили соціологи під час пресконференції “Новорічні сподівання і несподіванки: з якими почуттями і думками українці проводжають старий і зустрічають Новий рік”. Організатором дослідження є Фонд “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва спільно з Центром Разумкова.


Теги: Головань ИгорьПортнов АндрейОфіс президента УкраїниУкраїнаРейтингЗеленскийПорошенко

Дата і час 31 грудня 2021 г., 00:29     Переглядів Переглядів: 681
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.064882