АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

На Дніпропетровщині арештували трьох учасників етнічного ОЗУ

Читать на русском
На Дніпропетровщині арештували трьох учасників етнічного ОЗУ
На Дніпропетровщині арештували трьох учасників етнічного ОЗУ

На Дніперопетровщині спецслужбовці знешкодили банду, учасники якої нападали на підроздили територіальної оборони.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

З офіційного звіту регіонального Управління СБ регіону випливає - учасники нейтралізованого ОЗУ "кошмарили" місцевих підприємців, вимагаючи з них кошти під виглядом збору волонтерської допомоги. Окрім цього зловмисники здійснили напад на одного з керівників місцевої тероборони, який заважав бандитам здійснювати незаконне перевезення через блокпости зброї та боєприпасів.

Як випливає з оприлюдненого відеозапису, на тероборонівця накинулися з кулаками двоє чоловіків на території АЗС. Невдовзі кривдників захисника нашої держави "спакували", після чого "герої" виступили з офіційними вибаченнями з приводу своєї поведінки.

Зауважимо, що "каяття" наразі не допомогло залишитися зловмисникам безкарними. За інформацією СБУ Дніпропетровщини, трьом фігурантам було висунуто підозри за образи військовослужбовця (ст.435-1 КК України) та незаконний обіг зброї/боєприпасів (ст.263 КК України), після чого - обрано запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

Як випливає з оприлюднених спецслужбою фото, під час обшуків у підозрюваних було вилучено патрони, гранати, холодну зброю та футболки із зображеннями слоганів, які пропагують так звані "злодійські звичаї".

Згідно однієї з версій (офіційного підтвердження або спростування цієї інформації на момент підготовки цього матеріалу Dетектив-Info отримати не вдалося), відповідні "знахідкі" були виявлені в учасників етнічного угруповання міста Павлоград на чолі з Русланом Мунтановим та 32-річним громадянином Республіки Азербайджан Первізом Джаббаровим на прізвисько "Петя".

 qhiddxihhiqqzant

(Первіз Джаббаров)

Вважається, що "Петя" та його брат - 34-річний Бахруз Джаббаров на прізвисько "Боря" (який навесні 2021 року був внесений до переліку так званих кримінальних елементів, відносно яких в Україні застосовано санкції РНБО), входять до так званого бойового крила ОЗУ "Цигани".

detective-info


Теги: територіальна оборонаДжаббаров БахрузМунтанов РусланДжаббаров ПервизЗброявимагання грошейДніпропетровська областьзатриманняСБУ

Дата і час 04 квітня 2022 г., 23:33     Переглядів Переглядів: 1998
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.327104