АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Зеленський закликав нардепів не витрачати час на “зайві закони”

Читать на русском
Зеленський закликав нардепів не витрачати час на “зайві закони”
Зеленський закликав нардепів не витрачати час на “зайві закони”

Президент України Володимир Зеленський закликав народних депутатів не витрачати час на “зайві закони”. Також він зазначив, що у своїй роботі вони мають дотримуватися мудрого раціоналізму і здорового націоналізму.

Про це він сказав під час виступу у ВР.

“Шановні народні депутати України! Погодьтеся, будь ласка: коли в цій залі панує така єдність – це безцінно! За ці майже десять тижнів я звертався до Палати громад, Конгресу США, Європарламенту, Бундестагу, Кнесету, Сейму і багатьох інших парламентарів та парламентів різних держав. Але не звертався до вас. І це не зневага, а навпаки – це велика довіра до вас. Ви тут. І ви це чудово знаєте, що відбувається у нас, що відбувається в нашій державі. Ми всі – громадяни цієї великої держави, і ви прекрасно знаєте, що робити. Я вірю: за ці майже десять тижнів це не змінилося. Я буду щасливий, якщо наступне стане для вас очевидним і безспірним”, – сказав Зеленський.

Президент назвав присутніх у залі – народними депутатами найвеличнішої держави в сучасному світі.

“Ви – народні депутати України. Ключові слова – “народ” і “Україна”. Я думаю, дрібниці, політиканство ми забудемо до мирних часів, хоча краще забути назавжди. Порядок денний Верховної Ради очевидний. Ключове слово – “порядок”. Тому що немає часу на спам, на сварки й на піар – вас і так всі знають. Я думаю, важливий мудрий раціоналізм і здоровий націоналізм. Все це сьогодні для нас дуже важливо”, – зазначив Зеленський.

Він нагадав нардепам, що їх фронт – це законодавче поле, на якому вони мають працювати для українського народу, для кожного з українців, для держави, для нашої перемоги.

Також він закликав нардепів не витрачати час на “зайві закони”.

“Будь ласка, не витрачайте часу на зайві закони. Є важливі пріоритети для держави. Я знаю, що ви – професійні люди, ви будете це робити. Держава очікує. На другорядні ініціативи й неважливі речі не марнуйте, будь ласка, свій час, і мій час, і народу України. Мені здається, що закони мають бути вчасними, як ленд-ліз. Влучними, як наша “Стугна” і “Байрактар”. І приносити користь, як “Нептун”. І славу, як наше військо. І бути такими, що увійдуть в історію, як народ України!”, – сказав Президент.


Теги: ЗаконДепутатиУкраїнаЗеленский

Дата і час 04 травня 2022 г., 01:00     Переглядів Переглядів: 970
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066994