АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Нардеп, який влаштував скандал у одеському кафе, отримав протокол від НАЗК

Читать на русском
Нардеп, який влаштував скандал у одеському кафе, отримав протокол від НАЗК
Нардеп, який влаштував скандал у одеському кафе, отримав протокол від НАЗК

НАЗК становило адмінпротокол про корупцію щодо нардепа від «Слуги народу» Олександра Гайду, який влаштував скандал у одеському кафе.

Про це повідомляє агентство.

Інцидент трапився на початку року у кав’ярні «Штрудель». Депутат прийшов туди зі своєю дружиною, громадянкою Росії Вікторією Марковою. Жінці відмовили в обслуговуванні через відсутність сертифікату про вакцинацію. Гайдові став загрожувати персоналу закладу, користуючись статусом народного депутата. Парламентарій, як стверджують співробітники закладу, почав загрожувати персоналу звільненням, а після інциденту написав депутатський запит із вимогою провести усі можливі перевірки у кафе. За кілька днів у кав’ярню почали приходити з перевірками, зокрема співробітники ДСНС. Причиною цього стало депутатське звернення меру Одеси Геннадію Труханову від Гайду. Також було написано звернення до Держпродспоживслужби.

За даними НАЗК, політик скористався своїм правом на депутатське звернення, але для приватного інтересу. Через відповідні перевірки робота закладу була паралізована на тиждень, що призвело до втрати прибутку. після чого відеоролик різко припиняється.


Теги: Маркова ВикторияГСЧСГоспродпотребслужбаТрухановОдесаОдессаНАЗКСкандалИнцидентГайда АлександрСлуга НародаКоррупцияНародные депутаты УкраиныДепутати

Дата і час 01 серпня 2022 г., 18:22     Переглядів Переглядів: 1964
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.366193