АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Війська РФ вдарили по Запоріжжю: одна людина загинула, три отримали поранення

Читать на русском
Війська РФ вдарили по Запоріжжю: одна людина загинула, три отримали поранення
Війська РФ вдарили по Запоріжжю: одна людина загинула, три отримали поранення

Вночі 18 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. З РСЗВ загарбники били по облцентру з окупованого нині Василівського району. 

Усі 4 запущені ворогом ракети поцілили в об’єкт інфраструктури в одному з районів міста. Про це повідомив очільник Запорізької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Старух.

За даними керівника ОВА загарбники вели обстріл посеред ночі.

"Сьогодні вночі, близько 03:00, ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю з Василівського району.  За попрередньою інформацією окупант застосував ракетні системи залпового вогню. Чотири ракети поцілили в об’єкт інфраструктури в Шевченківському районі. Об’єкт зазнав незначних руйнувань", – розповів Старух.

Унаслідок ворожих ударів по Запоріжжю є загибла та поранені. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

"На жаль під час обстрілів троє людей постраждало, а ще одна жінка загинула. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблої. Вкотре прошу кожного з вас берегти себе. Не нехтуйте сповіщеннями про повітряну тривогу, але при цьому не піддавайтесь паніці та спокійно, з дотримання усіх правил безпеки, слідуйте до безпечних місць", – закликав чиновник. 

У Запорізькій ОВА також опублікували фото з вирвою від російських ракет. Вочевидь, воно було зроблене в районі нічних прильотів. 

Вирва після прильоту російської ракети  eiqrhiqzridrdant

Теги: Старух Александрвійськова агресіяагрессия Россииагресія РосіїобстрілиНапад Росії на УкраїнуОбстрелВойнаВійнаЗапорожьеЗапоріжжя

Дата і час 18 серпня 2022 г., 12:47     Переглядів Переглядів: 2634
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.537408