АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 8°C
Харків: 8°C
Дніпро: 8°C
Одеса: 8°C
Чернігів: 9°C
Суми: 8°C
Львів: 4°C
Ужгород: 8°C
Луцьк: 4°C
Рівне: 3°C

"Бандерівський" бограч від ЗСУ: як готують популярну страву українські захисники

Читать на русском
"Бандерівський" бограч від ЗСУ: як готують популярну страву українські захисники
"Бандерівський" бограч від ЗСУ: як готують популярну страву українські захисники

Традиційна кухня – це те, що ідентифікує нас як українців. ЗСУ це теж доводять на власному прикладі. Прикордонники з півночі під час виконання військових завдань приготували знаменитий закарпатський бограч, у складі якого лише вітчизняні овочі, м’ясо, а також багато спецій.

Про те, як прикордонники готують справжній український бограч на фронтових позиціях, говориться у сюжеті "ТСН" у Telegram, пише Обозреватель.

1. Тоненько нарізати сало.

2. Обсмажити і додати жирне м’ясо. Найкраще підходить свинина.

3. Півкільцями нарізати цибулю і закинути у казан, добре обсмажити у жирі.

4. Кубиками нарізати моркву.

5. Додати нарізані овочі. Це може бути будь-що: картопля, перець, кабачок – і додати воду.

6. Залити бульйон.

7. Тушкувати годину.

8. Окремо змішати різноманітні спеції та часник.

9. Закинути у казан.


Теги: ПограничникиЕдаУкраїнаУкраинаЗСУВСУ

Дата і час 14 вересня 2022 г., 19:56     Переглядів Переглядів: 2772
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Чи вірите ви, що Дональд Трамп зможе зупинити війну між Росією та Україною?







Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.041746