АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Єфросиніна поставила на місце Собчак, яка назвала українців "нацистами"

Читать на русском
Єфросиніна поставила на місце Собчак, яка назвала українців "нацистами"
Єфросиніна поставила на місце Собчак, яка назвала українців "нацистами"

Скандальна російська журналістка Ксенія Собчак вкотре довела, що не заслуговує на довіру. У своєму Telegram-каналі вона звинуватила українців, що засудили рекламну кампанію бренду Zara з росіянкою Наталією Водняновою, у "нацизмі", а війну назвала "важкою ситуацією", пише ТСН.

"Ну от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому закидають організовано. Тобто, сидять люди у важкій ситуації, але їм правда здається, що головне з чим треба поборотися – це щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії та інше? Це взагалі нацизм", - написала Собчак.

На таку заяву росіянки емоційно відреагувала українська телеведуча Маша Єфросиніна. У своєму Instagram зірка записала відеозвернення до Собчак. 

"Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму Telegram-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, "проживають важкі часи". Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксенія, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які закатували до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, вбили майже 400 дітей України, зп*здивши всі унітази, праски та цеглу навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам мабуть невтямки, що такі існують", - висловилася Маша.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)


Теги: Водянова НатальяZaraСобчакЕфросинина Мария

Дата і час 19 вересня 2022 г., 12:04     Переглядів Переглядів: 2930
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066313