АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Лукашенко показав майстер-клас по рубанню дрів на конкурсі для журналістів

Читать на русском
Лукашенко показав майстер-клас по рубанню дрів на конкурсі для журналістів
Лукашенко показав майстер-клас по рубанню дрів на конкурсі для журналістів

Самозваний правитель Білорусі Олександр Лукашенко провів зустріч із редакторами провладних медіа. Він влаштував для медійників "майстер-клас" з рубання дров.

Цей захід став "антуражем" для проголошення Лукашенка кремлівських методичок про "голодну" та "замерзаючу" Європу. Лукашенко з сокирою в руках також закликав мешканців Латвії "запасатися дровами" у Білорусі, повідомляють білоруські пропагандисти.

Так, у провладному пабліку "Пул Першого" з’явилися кадри з Лукашенком, який "навчає" редакторів ЗМІ Білорусі рубати дрова. У ході "майстер-класу" диктатор ділиться "порадами" із власного "досвіду".

Лукашенко показав майстер-клас по рубанню дрів на конкурсі для журналістів. Відео  eiqridrtiqxkant

Як заявив сам Лукашенко, рубання дров - це чи не "національне скрепа" Білорусі.

"Будь-яка держава сильна своїми традиціями. І сьогодні наша зустріч на природі. Це найміцніші люди. Може, це нам додасть гарного настрою на довгі роки. Мало що в житті буде. Треба це вміти, рубати дрова", – раптом видав диктатор.

Лукашенко показав майстер-клас по рубанню дрів на конкурсі для журналістів. Відео

Втім, замислювався "майстер-клас" зовсім не для "додавання гарного настрою", а як антураж для проголошення кремлівських байок про "голодну" та "замерзаючу" Європу.

"Там дрова купити не можуть, а ми тут розважаємось цими дровами. Можемо підвести до кордону, хай поляки, латвійці, українці знають, що ми добрі люди!" – видав Лукашенко.

За його версією, енергетична криза в Європі вже досягла таких масштабів, що жителі європейських країн "рубають на дрова" лавки. Про це Лукашенко заявив під час постановочного спілкування із представником лісового господарства.

"Будеш європейцям рубати дрова. Допоможемо їм безкоштовно. Путін пообіцяв їм зерно безкоштовно. А ми їм - дрова. А якщо серйозно, латиші там уже лави почали рубати на дрова, ти бачив. Тому треба просто... Це вже не жарт. Якщо хтось із латишів хоче заготувати дрова – там вони дуже дорогі – будь ласка: до нас бригади, ми їм виділимо місце, нехай вирубують сушняк і рубають на дрова", – продемонстрував "великодушність" Лукашенко.


Теги: БілорусьДроваБеларусьЛукашенко АлександрЛукашенко

Дата і час 07 листопада 2022 г., 19:39     Переглядів Переглядів: 2470
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.101091