АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

У ДТЕК пообіцяли відключати електроенергію не більш як на 5 годин поспіль

Читать на русском
У ДТЕК пообіцяли відключати електроенергію не більш як на 5 годин поспіль
У ДТЕК пообіцяли відключати електроенергію не більш як на 5 годин поспіль

В Україні зберігається надзвичайно складна ситуація в енергетиці. У Києві та низці інших регіонів діють екстрені відключення. При цьому в компанії ДТЕК пообіцяли, що мешканцям столиці відключатимуть електроенергію не більше ніж на 5 годин поспіль.

"Із 26 листопада ДТЕК "Київські електромережі" по черзі включатимуть світло всім мешканцям таким чином, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта становила не більше ніж 5 годин. Стабілізаційні графіки поки не діють. Такий режим буде, поки вдасться знизити дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується", – повідомили на сайті компанії.

Ситуація в енергосистемі залишається надзвичайно складною, тому по всій країні, зокрема в Києві, продовжують застосовувати екстрені відключення електроенергії.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, в Україні немає жодної теплової (ТЕС) та гідроелектростанції (ГЕС), яка б не зазнала російських ракетних атак. Водночас магістральна високовольтна інфраструктура вже працює, найсерйозніші проблеми зберігаються на рівні обласних розподільчих мереж.

Голова "Укренерго" Володимир Кудрицький прогнозує: аварійні відключення електроенергії в Україні зміняться плановими 26-27 листопада. Це станеться тоді, коли українські АЕС почнуть працювати з нормальною плановою потужністю.

"Укренерго" також нагадує, що не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише плани споживання. Також у компанії зазначили, що навіть за найгірших сценаріїв вони мають план відновлення.


Теги: Шмыгаль ДенисКудрицкий ВладимирЭлектроэнергияУкраїнаКиевДТЭК Киевские электросетиУкренергоУкраинаелектроенергіявідключення світлаотключения электроэнергии

Дата і час 26 листопада 2022 г., 22:37     Переглядів Переглядів: 2237
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.588771